Златно масло с авокадо и жожоба

 За кожа като коприна! Златно масло подхранва и овлажнява кожата


Златното масло представлява съвършена комбинация на натурални масла от авокадо, жожоба и пшеничен зародиш с витамините E и F. Забавя процесите на стареене на кожата и предотвратява образуването на бръчки, като вече съществуващите стават по-малко видими. Използва се за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото. Препоръчва се особено след излагане на слънце или след баня - за кадифено мека, гладка и еластична кожа.

 

Предимства: 

  • Подхранва и се грижи за кожата на лицето и тялото
  • След прилагането му кожата става здрава, копринено мека и нежна
  • Подпомага кръвообращението на кожата и стимулира растежа на тъканите и клетките
  • Подхранва и хидратира дълбоко кожата
  • Подобрява естествената резистентност и жизненост на кожата
  • Поддържа кожата млада, еластична и стегната
  • Попива бързо и не оставя мазни и лепкави следи
  • Съдържа ценни естествени масла от авокадо, жожоба, пшенични кълнове с витамини Е и F
  • За допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото
  • За активни грижи за всички типове кожа – след вземане на душ, къпане, слънчеви бани или солариум 
  • Забавя процеса на стареене и преждевременната поява на бръчки 

 

Препоръки при употреба: Нанася се с леки кръгообразни движения върху чистото и освежено лице, врата и деколтето, съответно цялото тяло, вместо нощен крем или преди него. Ако е необходимо, се прилага няколко пъти дневно върху третираните участъци от кожата, като се втрива добре.

 

Характерно за съставките:

  • Маслото от авокадо е богато на ненаситени мастни киселини. Съдържа три пъти повече калий от бананите. Други ценни вещества в състава му са желязо, мед, фосфор, магнезий, калций, витамините А, С, D, Е, фолиева киселина. Авокадото е един от най-добрите източници на фибри сред всички плодове и зеленчуци. Маслото му подпомага производството на колаген. Лесно се абсорбира дълбоко в тъканите и изглажда кожата, което го прави подходящо за зряла кожа. Помага за предотвратяването на лющенето на кожата при псориазис и екземи. Не допуска изсушаването на кожата. Идеално е за ежедневна грижа за всеки тип кожа. Подхранва кожата на лицето и тялото, а също и косата.
  • Масло от жожоба – Поради своята характерна молекулна структура, маслото не се окислява и не гранясва. Регенерира кожата, предпазва я от изсушаване, овлажнява я в дълбочина и я подхранва. Подходящо е за грижа и защита на кожата на цялото тяло, особено за суха и лющеща се, груба и напукана кожа. Създава защитен "филм" върху кожата.
  • Масло от пшеничен зародиш – Укрепва епидермиса и поддържа съдържанието на влага, насърчава кръвообращението и стимулира растежа на тъканите и клетките. Омекотява и предпазва, подпомага запазването на еластичността, като същевременно прониква дълбоко през кожата и я подхранва. Идеално е за суха или дехидратирана кожа.
  • Витамин Е – Предпазва клетките от токсичните вещества. Изключително важен е за поддържане жизнеността на кожата. Възстановява влажността, еластичността и мекотата, изглажда дребните бръчици, подпомага заздравяването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата и я обогатява с кислород.
  • Витамин F – Интересно при него е, че всъщност не е витамин, но се отнася към групата на мастноразтворимите витамини, като името му произлиза от английската дума „fat” (мазнина). Витамин F e комбинация от полиненаситени мастни киселини. Включва линолова, линоленова и арахидонова киселина, които не могат да бъдат синтезирани. Дава еластичност на кожата, поддържа баланса на мазнините, задържа влагата и участва в създаването на вътреклетъчните мембрани, нормализира кръвообращението и лимфния поток.

 

НАУЧИХМЕ… 

ЗА КОПРИНЕНО НЕЖНА КОЖА 

Особено приятно и подходящо за кожата, Златното масло на Royal Sales International съдържа ценни масла от авокадо, жожоба, пшенични кълнове с витамини Е и F (есенциални мастни киселини) и е предназначено за ежедневни ефикасни грижи за лицето и тялото. 

  • Масло от авокадо - прониква в дълбоките слоеве на кожата и предотвратява нейното изсушаване. 
  • Масло от жожоба - изключително ефикасно в комбинация с маслото от авокадо, прави кожата мека и гладка. 
  • Масло от пшенични кълнове с витамини E и F – укрепва защитния слой на кожата и поддържа нивото на влага в нея, а хранителните вещества, съдържащи се в това масло подпомагат кръвоснабдяването на кожата и стимулират растежа на тъканите и клетките. Комбинираното им действие прави кожата мека и еластична, предпазва от вредни влияния. Идеална комбинация за подхранване на суха и увредена кожа. Дарява и красив и копринено нежен, сияещ вид, възвръща и мекотата, гладкостта и здравината. Златното масло забавя процеса на стареене на кожата и предотвратява преждевременната поява на бръчки, а вече появилите се се изглаждат и стават по-незабележими (подходящо е да се комбинира с масло от невен). Прилага се за допълнителни грижи и масаж на лицето и тялото (стимулира циркулацията и укрепва мускулите). Особено се препоръчва след излагане на слънце, солариум – за кадифено мека, гладка и еластична кожа. 

Предимството на пластмасовата опаковка Златно масло е че може винаги да ви бъде под ръка (шишето не може да се счупи). Особено е подходяща е ако сте на път. 

 

Състав:


  • Масло от авокадо
  • Масло от жожоба
  • Масло от пшеничен зародиш с витамини E и F

 

Опаковка: 100 мл.


Купи Златно масло тук!


Подобен продукт: Роял сухо златно масло

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ RSI

Титанови съдове BALLARINI

Гарантирана свежест - без миризма от изпотяване