Крем от Облепиха при атопичен дерматит


Подхранващ крем с масло от облепиха

  Представяме ви подхранващ крем с масло от облепиха (морски зърнастец), съчетаващ масло от облепиха и слънчогледово масло. Кремът е с много богата текстура, стабилизирана с Ecocert стабилизатор (Ecocert е първият световен сертифициращ орган за разработване на стандарти за "природни и биологични козметични продукти").

  Маслото от облепиха доказано съдържа по-големи количества каротеноиди, токофероли, фитостероли и палмитолеинова киселина, отколкото са налични в други растителни масла. Това масло съдържа и витамин С и кверцетин, който е мощен антиоксидант с антимутагенно действие.

 

Приложение и действие:

  • Изключително ефективен при атопичен дерматит и други възпалителни кожни заболявания.
  • За уморена и зряла кожа.
  • Изглажда бръчките и забавя стареенето на кожата.
  • Помага при акне, рани, изгаряния, екземи.
  • Има естествен слънцезащитен ефект.
  • Помага при старчески петна по кожата.
  • Има превантивен ефект върху стрии и намалява съществуващите.
  • Способства интензивната регенерация на кожата.
  • Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати.

 

Състав100% природен продукт.

  • Масло от облепиха
  • Студено пресовано слънчогледово масло

 

Характерно за съставките:

  • Масло от облепиха – Облепиха е храст от семейство Зърникови. Медоносно растение, характеризиращо се с благотворни за организма действия - регенериращо, укрепващо, антибактериално и обезболяващо. Маслото от облепиха прекрасно хидратира, укрепва кожата и я прави еластична. Забавя стареенето, обновява клетките, премахва възпаленията и подобрява кръвообращението. Използва се при атопичен дерматит, изгаряния, рани, язви по кожата и лигавиците, заболявания на кожата. Има отлично подхранващо действие за кожата, което е обусловено от изключително богатия му състав. В него могат да се открият повече от 190 биологично активни вещества – аминокиселини, витамини, провитамини, флавоноиди, феноли, микроелементи, мастни киселини. Изключително висока е концентрацията на три от най-важните за антиоксидантната защита на организма витамини – A, C и E. Съдържанието им в облепиха е в пъти по-голямо от други плодове, станали нарицателни с витаминното си действие. И още - споменатият по- горе кверцетин е един от най-активните биофлавоноиди, който има изключително мощно антиоксидантно действие и чрез свойството си да съхранява целостта и здравината на клетъчните мембрани, дава на организма стабилна защита от свободните радикали. Съдържащото се в Подхранващия крем масло от облепиха е получено чрез иновативен метод, познат като екстракция със свръхкритични флуиди. По този начин активните вещества и витамините се извличат без да се променят техните свойства като се запазват всички ценни субстанции.
  • Слънчогледово масло – Добива се чрез студено пресоване на слънчогледови семки, след което се подлага на фина филтрация, като не се обработва по химичен способ. Така се запазват всички ценни вещества и свойства на слънчогледовото масло. То е силен антиоксидант и е богато на витамин Е. В него са запазени Омега 6 и 9 мастни киселини.

 

Препоръки за употреба: Нанасяйте крема върху чиста кожа 1-2 пъти на ден.

Д-р Слободан Ралевич

Опаковка: 150 мл



Опаковка: 150 мл
Подхранващ крем с масло от Облепиха

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ RSI

Титанови съдове BALLARINI

Гарантирана свежест - без миризма от изпотяване