Чиста вода с добър вкус директно от водопроводния кран!

Филтър за вода
 • Чиста вода с добър вкус директно от водопроводния кран!
 • Има същите свойства, приложения и функции като Филтър за вода - хром
 • Филтър за вода е освен практичен и прекрасно украшение за нашите домове
 • Съчетание на модерна визия и практичен дизайн
 • Вложките на Филтър за вода и Филтър за вода хром са идентични (един и същ модел)
 Филтърът за вода Watyer Pik Inspature се монтира много просто върху всеки кран, а благодарение на многостепенната и ефикасна филтрация получената вода е с чудесен вкус, където и когато го пожелаете. Боравенето с него, както и принципът на работа също са много прости: предфилтърът задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби. Главният филтър с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали).
 • Подобрява качеството на питейната вода в 90 страни по света.
 • Чрез ефикасно и многостепенно филтриране се получава чиста и прясна вода с добър вкус – когато и където пожелаете.
 • Най-голямото му предимство е пречистването на водата в момента на ползване.
 • Работният принцип на този филтър за вода е прост. Използването на качествени компоненти дава чиста и прясна вода с добър вкус.
 • Предфилтър – задържа ръждатапясъка и седиментите.
 • Главният филтър с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали. Пречиства водата от тежки метали като живак, олово, кадмий, уран, арсен, алуминий и други.
 • Използва се само при водопроводни инсталации от градския водопровод, където водата е микробиологично сигурна.
Предимството на този Филтър за вода е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на проточния филтър можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.
Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор.
Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене:
- прекъсвачът е обърнат вертикално (сочи нагоре): филтрирана вода за пиене и готвене
- прекъсвачът е обърнат настрани (водоравно): нефилтрирана вода за миене на съдове, чистене
Важна забележка: при системи с така наречените бойлери с ниско налягане (когато върху марката на бойлера е обозначено “0 bar”) задължително е ползването на т.нар. “T” вентил (купува се в специализираните магазини за водопроводни части). 

За повече информация или поръчка на тел. 0897 812 7270897 812 727

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ -15%

Гарантирана свежест

Титанови съдове BALLARINI