ТИТАНОВИ ТИГАНИ BALLARINI

ТИГАНИ Ballarini Alba
За виртуозни умения около печката, фурната...и дори пещта
Серията тигани Alba е най-нова разработка на дългогодишния ни партньор и водещ производител на професионални съдове за готвене на най-високо ниво – Ballarini. Тиганите са проектирани за здравословно приготвяне на храна без добавени мазнини.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Изработени са от стомана и алуминий, което ги прави идеални за електрически, газови, керамични, индукционни котлони и други източници на топлина (фурни или пещи).
  • Стените на съдовете са от чист алуминий, което осигурява оптимален пренос на топлина и кратко време за загряване.
  • Тиганите имат типичната за серия Alba седем слойна структура и са изключително здрави и устойчиви, с двуслойно дъно.
  • Дръжките на съдовете са от неръждаема стомана и не се загряват по време на готвене върху котлон. (при ползването им във фурна или пещ е препоръчително да се ползват кухненски ръкавици).
  • Тялото от солиден алуминий гарантира недеформируемост.
  • Съдовете са с незалепващото покритие KERAVIS Ti-X, което позволява използването и на метални прибори. При ползването на метални прибори вместо пластмасови кухненски принадлежности, се избягва преминаването на вредни вещества в храната по време на пържене и готвене на месо, риба, зеленчуци и др. Незалепващото покритието е титаниево подсилено, поради което е изключително устойчиво, и съчетава висока производителност с отлична устойчивост на абразивно износване.
СТРУКТУРА НА ПОКРИТИЕТО KERAVIS Ti-X:


1. Незалепващ вътрешен горен слой.
2. Междинен слой с минерални частици.
3. Грунд подсилен с керамични частици за устойчивост.
4. Твърд слой Titanium за отлично представяне и защита, проектиран от Ballarini.
5. Груба повърхност.
6. Тяло от изключително дебел алуминий
7. Цялостен външен незалепващ слой.
НЯКОЛКО ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ОБОРУДВАМЕ КУХНИТЕ СИ С Ballarini Alba:
1. Дизайн и качество, създадени в Италия.
2. Съдове, произведени от сертифицирани материали за най-добра надеждност.
3. Незалепващо покритие с най-високо качество и изключителна дълготрайност.
4. Идеални за здравословно готвене без използване на мазнини.
5. Незалепващото покритие е без PFOA (перфлуорооктанова киселина).
6. В състава на съдовете няма никел и тежки метали, поради което са подходящи за ползване от лица, страдащи от алергии.
7. Подходящи за почистване в съдомиялни машини.
8. Голям диапазон от форми и размери, отговарящи на необходимостта от различни видове съдове в кухнята.
9. Отлични характеристики, максимална издръжливост, икономия на енергия.
10. Ballarini е компания, сертифицирана по UNI EN ISO 14001.

ЕКСПЕРТИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ:
Всички съдове за готвене могат да издържат на високи температури. Важно е обаче да се знае, че препоръчителната максимална температура на готвене, при която се запазват хранителните стойности на храната в отсъствие на течности, като например печене, е 250 ° С
ЗАБЕЛЕЖКА: Тиганите се предлагат без капак. Може да се ползва всеки капак със съответния размер, включително и досега предлаганите за продуктите Ballarini капаци. За тиганите с размери Ø20, Ø24 и Ø28 се предлага и нова линия капаци Alba.
Подходящ КАПАК е капак Alba
Виж всички предлагани титанови съдове на Ballarini тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ RSI

Титанови съдове BALLARINI

Гарантирана свежест - без миризма от изпотяване