РОЯЛ МУЛТИ ЧОПЪР

РОЯЛ МУЛТИ ЧОПЪР
Универсален помощник в кухнята

Универсален помощник в кухнята

РОЯЛ МУЛТИ ЧОПЪР – компактен, бърз, удобен, винаги „под ръка” и най- важното – независим от кабели, батерии или зареждане. За светкавично кълцане, рязане, разбиване и смесване на продукти.

За светкавично рязане, кълцане, разбиване и смесване на продукти. Подходящ е за използване както у дома, така и сред природата.

Спестете време и енергия, запазете ценните хранителните съставки на продуктите и се наслаждавайте на приготвянето на храната!

 

Комплектът включва:

  • Контейнер (купа) с вместимост 400 мл
  • Контейнер (купа) с вместимост 900 мл
  • Капак с въртящ механизъм
  • 2 режещи приставки с 3 или 5 остриета от неръждаема стомана
  • 2 приставки за смесване
  • 2 капака за съхранение

 

Приложение и действие:

  • Подходящ за рязане на плодове, зеленчуци, подправки, ядки, билки, твърди сирена и т.н.
  • Удобен за подготовка на кремове, каши, майонеза, яйца, сосове, песто, смеси за палачинки и т.н.

 

Препоръки при употреба:

  1. Поставете купата върху стабилна повърхност.
  2. В основата на купата има гумена лента за по-добра стабилност срещу хлъзгане.
  3. Внимателно поставете режещата приставка в центъра на купата, като избягвате да докосвате или притискате с пръсти ножовете, тъй като те са изключително остри.
  4. Нарежете продуктите на парчета и ги изсипете в купата. За най-добра производителност, заредете купата на 3/4 от капацитета й. По-меките храни нарежете на по-големи парчета, а твърдите на малки, ако е необходимо.
  5. Желателно е да премахвате предварително по-дебелите дръжки на билките или някои сурови подправки, за да улесните рязането.
  6. Сложете капака върху купата и го завъртете докато щракне.
  7. Придържайте купата с едната ръка, а с другата започнете да издърпвате цветната дръжка. Първите няколко пъти издърпайте внимателно, докато режещата приставка започне да се върти, а след това може да продължите и по- енергично. При рязане на по-твърди храни, при необходимост отворете и разместете парчетата, за да улесните процеса на рязане. Например, при рязане на моркови, в началото може да правите по-къси издърпвания.
  8. Колкото повече дърпате дръжката с въженцето на механизма, токова по- ситно нарязвате или смилате продуктите.
  9. За смесване на и разбиване на продукти (като кремове, каши, майонеза, яйца, сосове) се използва приставката за смесване, като се следват описаните по- горе стъпки.

 

Почистване:

  • Избършете внимателно капака с влажна кърпа, кухненска хартия или салфетка. Не обливайте капака с течаща вода и не го потапяйте във вода, тъй като това ще увреди въртящия механизъм.
  • Отлична помощ при почистването може да окаже MCK (Малка кърпа от ултрамикровлакна).
  • Останалите части могат да се измиват със сапунена вода и четка/или гъба, както и да се мият в миялна машина.
  • Бъдете внимателни при почистването на режещата приставка, тъй като остриетата са изключително добре заточени.

 

Предлага се в три цвята:

  • Червен
  • Зелен
  • Оранжев 

 

Как и за какво се използва?

Можете да се запознаете и с подробна демонстрация на подобен уред ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ RSI

Титанови съдове BALLARINI

Гарантирана свежест - без миризма от изпотяване