Гарантирана свежест - без миризма от изпотяване

Всеки ден, а особено с идването на топлите дни, отново и отново се сблъскваме с един неприятен проблем, отнасящ се за повечето от нас. Тази неприятност би могла да попречи на доброто ни самочувствие и дори да създаде пречки на обществения ни живот.
Това е изпотяването.
Традиционните и познати средства против изпотяване или прикриват неприятната миризма, или спират потенето (което е вредно и дори опасно!).
От нас зависи да решим – дали да прикриваме проблема или действително да го решим? 
Какво да направим?
Да опитаме вълшебната сила на Кристалния камък - естествения минерал, мощен антисептик, който след нанасяне позволява нормално потене (не затваря порите) и премахва неприятната миризма на пот в продължение на 24 часа!
Предимства:
  • Козметичен продукт за грижи за кожата – премахва неприятните миризми, предизвикани от действието на бактериите върху потта 
  • Предотвратява миризмата от потенето през целия ден, действа неутрално, без мирис, с мекия си пилинг подобрява кожното дишане 
  • Препоръчва се при грижи за кожа, засегната от гъбички – намалява сърбежа, зачервяването и следите от гъбички по кожата 
  • Пилинг на лицето.  Отстранява отделената мазнина върху кожата т.е. намалява хранителната среда за бактериите. Препоръчва се особено на младежи в пубертета, възрастта характеризираща се с усилена обмяна на веществата, засилена дейност на мастните и потните жлези – акне.
  • Подходящ за грижи за кожата на стъпалата, която поради изпотяването и кондензацията е подложена на унищожителното действие на бактериите (неприятен мирис, кожни увреждания, ранички…) 
  • Действа ефикасно върху кожата на свивките, която при дълго седене, топло време и изпотяване отделя неприятна миризма, сърби и се лющи 
  • След бръснене и епилация 
  • При проблеми в устната кухина (афти, гъбички, кървящи венци)
  • За интимни промивки
Препоръки при употреба: Нанася се върху измитата кожа. Преди това трябва да се навлажни в хладка вода за да може повърхността на кристала да се разтопи. С леки, кръгообразни движения се нанася върху желаните участъци.
Икономичен - използва се минимум 24 месеца.
Забележка: Кристалът е неустойчив на удар, затова внимавайте да не го изпускате, а след употреба трябва да се остави да изсъхне върху предвидената в кутията кърпичка!

Виж повече ТУК  
Опаковка: 110 гр.



При поръчка на три или повече бройки БЕЗПЛАТНА доставка до удобен за Вас офис на Еконт.
Свържете се с нас: 0897 81 27 27
https://zdraveimoezdrave.com/

автор: Иван Николов

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВЪЛШЕБНАТА КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ RSI

Титанови съдове BALLARINI